Solbrilleoppbevaring DIY

Jeg har fundert litt i det siste, solbrillene våre har nemlig en tendens til å havne på bord, benker eller hyller rundt om. Når de da skal brukes er det leting, for de har ingen plass. Ideelt sett hadde det vært ålreit med et lite skap i gangen til dill, men gangen er full av blant annet sykkel og lamper som står på vent… Ja til sykkellås! Dørstokkmila… Har sett litt rundt på nettet men fant ikke helt akkurat hva jeg trengte. Lagde dermed en sukkersøt sak selv.

Trenger 4 ting: Plankebit, Tapet/dekoreringspapir, Stiftemaskin og Bånd/stoff/strikk

Stift fast tapeten på baksiden av planken. Stift så båndet du vil bruke, knyt sløyfe foran. Jeg liker dilldall, men tenker at dette kunne vært kult i andre stiler også. Ensfarget papir evt en gammel plank. Bånd eller tråd som en ikke trenger å lage sløyfe av. Muligheter altså!

Jeg valgte å ha sløyfe med tyll og satengbånd, får dermed plass til iallefall 3 par solbriller per sløyfe. Er dekorativt med et par eller uten.

Dette innlegget ble publisert i DIY og merket med DIY, Enkel, Oppbevaring, Plank, Sløyfe, Solbriller, Stiftemaskin, Tapet. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Solbrilleoppbevaring DIY

 1. Anne sier:

  Wow, så strukturert! Jeg stapper mine (og ungenes) ned i en skuff i gangen, sammen med annet løst småtteri, spenner, strikker, lippglosser, hårbånd, telefontilbehld og annet smått som flyter rundt i et hus med fem beboere… Din brilleholder var jo riktig elegant!

  Takk for tips om gamle håndtak – tanken har slått meg, og det er fler som driver med gamle bygningsdeler her i byen. Spørs om jeg må begynne å kikke innom dem framover!

  • frumeyer sier:

   Kan love deg at det ikke er så strukturert i resten av ganen (eller huset for den saks skyld) Men en plass må rotehoder også starte :) Har irritert meg sånn over solbriller som lett får riper og som aldri er å finne når solen titter frem…

   Mulig jeg lager en litt mindre prangende en på et senere tidspunkt, men inntill videre – Hurra for tyll!

Legg inn en kommentar