Dyneoppbevaring DIY

Vi har mange ekstra dyner, og de tar plass. Tenkte på å skaffe esker som gikk under gjesteromssengen, men landet isteden på å lage ‘puter’ av dynene. Sist jeg var på Stoff og Stil (Sommersalget starter til mandagen foresten ;) ) Så rotet jeg som vanlig rundt i resteavdelingen, og dro med meg litt over meteren av dette søte stoffet.

Dyneputen skal brukes i krok på rommet til Frk.M, oppbevaring og kos på engang – det kaller jeg en vinn-vinn sitvasjon!

Tivoliradioen er like god å høre på både på badet, vaskerommet og på kontoret. Musikk til arbeidet er gull! Tusen takk til Gome som donerte sin symaskin til meg :) Første gang den er i bruk, og noe helt annet en minimaskinen jeg hadde før. Så jeg sikksakka tilogmed, det tok så lang tid med den forrige at jeg var litt sløv på det punktet.

Men How do you do this?

Du tar passe mengde stoff, jeg brukte her 140 * 120 cm passa perfekt til en dobbeldyne. Tror to enkeltdyner vil passe inn også. Sy sammen som en vanlig pute, dvs. brett sammen med vranga ut, fest gjerne med knappenåler. Husk, ha en side åpen!

Jeg har brukt bånd for å lukke åpningen, men knapper eller glidelås er også bra. Det krever litt mer innsats, ikke bare 1-2-3 prosjekt, iallefall ikke for meg…

Knyt pent igjen, ikke dobbeltknute – husk dynen skal ut igjen også

Hva synes dere?

Dette innlegget ble publisert i DIY og merket med DIY, Dyne, Dyneoppbevaring, Dynepute, Enkel, Pute, Putekrok, Stoff og Stil. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Dyneoppbevaring DIY

  1. Ranveig sier:

    Du er super flink!! Og for en kjempe god måte å «gjemme» bort gjestedyner på!!

  2. christine sier:

    Ååh så søtt! ^^

  3. Tilbaketråkk: Gjesterom | frumeyer

Legg inn en kommentar