Bruktduellen

Bloggen trenger visst en dytt for tiden, inspirasjonen kommer ikke akkurat susende når eksamenstiden melder seg. Her gjelder det å holde hodet over vannet. Litt avbrekk er uansett deilig, så slenger meg med på Bruktduellen via NIB, det synes jeg du også skal gjøre fordi:
«For hver person som blir med på bruktduellen eller som deler innhold på Twitter og Instagram under hashtagen #bruktduellen, gir FINN en donasjon til regnskogfondet»
Så hvis du ikke skal delta via blogg, ta å instagram litt for en god sak, alle har vel noe brukt rundt seg?

Jeg har mange fine bruktduppeditter, men når alt kommer til alt, det fineste vi noen gang har kjøpt brukt: det er stort og gult, slitt og gammelt, en hobby som vi har så lenge vi vil være på denne flekken av jorden, et impulskjøp, et elskbart sted, en livsinvestering.
Hei Klippen, deg liker jeg så godt!
NIB Brukduellen 028

Inngangspartiet av vårt kjære gule hus. Utopien på hvordan sommeren blir. Bær, kaldt vann, kaffe, sommerhatt og sommerskjørt, en pause etter en liten tur i hagen. Lov å håpe!

NIB Brukduellen 009

NIB Brukduellen 015

NIB Brukduellen 022

NIB Brukduellen 025

Hva annet enn huset er (godt) brukt? Sommerskjørt, hattenål, glassflaske, glassskål, krukke er arvet/fått. Glass og brett er kjøpt brukt. Ellers er resten mer eller mindre nytt, i alle fall anskaffet fra butikk ila de siste 5-6 årene ;)
Sjekk her for andre brukfunn :)

Dette innlegget ble publisert i Blomster, Interiør, NIB Utfordring. Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Bruktduellen

 1. Lammelåret sier:

  Jeg liker godt benken, ser deilig ut å sitte der med beina godt trukket opp og myse utover fjorden, eller hva nå som befinner seg der.

  • frumeyer sier:

   Fjorden er dessverre på feil side av huset ;) Så den fineste sitteplassen er så klart der det er minst sol og utsikt. Tenkte tydeligvis annerledes før! Men håper det blir noen fine dager i sommer med kaffe, godt lesestoff og fuglekvitter i benkekroken <3

 2. Julie sier:

  Herlig! Så sommerlig og koselig bilder!
  Ønsker deg en NydeligFlott helg
  og lykke til i bruktduellen!
  Klem fra Julie :-)

 3. Lite hi sier:

  Åh, huset deres ser virkelig sjarmerende ut! :) Kjempefint bidrag!

  Lykke til med eksamen! Til høsten begynner jeg på igjen med studiene, etter 1 1/2 år hjemme i mammapermisjon. Både gleder meg og gruer meg :) Stå på videre, flinke deg!

  Klem fra Lite hi

  • frumeyer sier:

   Takk :) Sjarmtroll med oppgraderingsbehov!

   Kjempespennende med studiestart, må si at jeg synes det er lettere denne gangen, enn når jeg var student uten barn ;) Går sikkert veldig bra!

   Klem!

Legg inn en kommentar