Feriebilder og et CalaBonatips eller to

Vi har vært her Altså Cala Bona – Mallorca. Der var det muligheter for buffet 3 x dagen. Helt sikkert ok, men for oss holdt det med to frokoster og en middag. Den avslappende biten med å fly opp og ned samt stå i kø ved måltidene, vel den er begrensa, men maten var helt grei. Rommene hadde minikjøkken så litt brød og pålegg med pulverkaffe og juice i nattkjolen= fin avslappende start på dagen. Det å måtte se anstendig ut til frokost er oppskrytt!
Vi var hele 4 generasjoner på tur – da er det greit med muligheter for både store og små. Her er nesten alle (utenom fotografen)
Juni 2013 Mallorca 081

Frk.M kunne glatt bodd i bassenget, og etter hvert som uka gikk ble det varmere vann også.
Juni 2013 Mallorca 145

Men mat: det kan være en utfordring på slike plasser, men denne gangen ble jeg positivt overaska. Skal du til Cala Bona så spander en kveld på Sa Punta (ligger i motsatt retning av havna fra hotellet og ganske lik pris som mange av havneresturantene)
Juni 2013 Mallorca 079

Juni 2013 Mallorca 077

Panetosto, en pizza restaurant mot havna er også verdt en stopp. Rask, god og er du ikke sulten kan du slenge deg på en av de lave benkene å ta deg en ferskpressa juice.(og tegne litt/skrive kort som oss)
Juni 2013 Mallorca 156
Vi hadde også takeaway fra Lemongrass en ny Thairesturant på havna, men ble skuffet over seigt kjøtt (men smaken var i det minste god)

Eller har vi både denne gangen og forrige blitt litt småskuffa over fiskeresturantene i CalaBona.. Dvaske grønnsaker, overkokt pasta

Denne frøkna likte havna godt, masse fisk i alle størrelser en kunne mate med brød. Juni 2013 Mallorca 103

Når begge har øya oppe, ser på fotografen og smiler på en og samme tid
Juni 2013 Mallorca 133

Frk.M skjønte virkelig konseptet marked – penge til deg ting til meg

Juni 2013 Mallorca 160

Trioen bestående av Herr, Fru og Frk hadde også en super dag i Palma. Det er en by jeg virkelig likte, og skjønner utmerket godt at den blir omtalt som lille Barcelona. Hadde sjåfør til og tok buss tilbake. Buss stasjonen i Palma ligger under bakken forresten, det brukte vi litt tid på å skjønne.
Shadows in Palma
Juni 2013 Mallorca 063

PalmaTapa
Juni 2013 Mallorca 072

..
Juni 2013 Mallorca 170

Dette innlegget ble publisert i Reise og merket med Cala Bona, Mallorca, Mat, Reise, Resturant, Tips. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar