Høstens høydepunk

Inspirert av håndskriftglimtet fra almankken min så skal jeg komme med en preview av høstens høydepunkt, iallefall på kjærestefronten, vi skal til Brighton!
Under en måned igjen, huhei, føles som jeg har ventet i en evighet allerede! Er det noen som har vært der?
Årsaken til at vi endte opp by the seaside er ganske enkel, kortere fra Gatwick og ned enn opp til området vi ville bo til i London. Og i London føles det som det er mye en ‘må’, vi har hver våre favoritter. Selve målet for turen er rusling, sosialtsamvær som (forhåpentligvis) ikke i befatter settninger som
-Ikke klatre på stolryggen!
-Det er faktisk ikke opp til deg om jeg skal ha smør eller majones på brødskiva, det bestemmer jeg selv.

Mulberry hadde 2012 bildene sine fra Brighton. Regner ikke med at det normale strandklientellet ser slik ut..
Mulberry brighton

Omgivelsene tror jeg iallefall ikke det skal være noe å si på!
Doors

Brighton Pier

Street

Bilder fra Pintrest

Dette innlegget ble publisert i Reise og merket med Brighton, Helg, Reise. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Høstens høydepunk

 1. anaruh sier:

  Ååå – heldige dere som skal dit! Jeg har aldri vært der, men Brighton står definitivt på min reiseliste! Takk for opplysning om lettvindt reisevei, jeg trodde det var mer omstendelig å komme seg dit enn bare fly til Gatwick og tog/bil/buss/??? videre?

  • frumeyer sier:

   Det går tog fra Gtawivk og inn til Brighton flere ganger i timen som tar ca 30 min. Togstasjonen ligger ganske i sentrum så tror det skal bli lett å ta seg rundt :) Jeg skriver nok en update når vi har fått reist og testa hvordan det er. Men finner en billige flybilletter rundt om så kan det lønne seg å sjekke google maps hva annet som er i nærheten, gøy å oppleve noe nytt også :)

 2. Lammelåret sier:

  Har ikke vært der selv, men det frister! God tur!

Legg inn en kommentar