Sengeteppe og andre soveromsglimt

Fredagskveld var jeg innom posten, og hva ventet? Et nytt sengeteppe fra Dekoria Soverommet som står på oppussingslista fikk seg plutselig et løft.
November 2013 067
Ca tre uker fra bestilling til ankomst, fargen jeg bestilte hadde kode 113 -22 og liker så godt spillet som teksturen i stoffet gir. Kunne velge mellom en hel haug av mønster og farger men jeg safet med grått, fordi la meg si det sånn, gule soveromsvegger..
November 2013 069

November 2013 080
November 2013 059
Sengeteppe fra Dekoria / Flanellsengesett fra Kid / Hotellputetrekk fra Ralph Lauren / Arvet hvitt putetrekk med søm 
November 2013 062

Fant beslag til å sette på vinduene på hjemmesiden deres, så da blir det kanskje gardiner som er hengt penere opp enn med teip på badet, men først kan jeg jo bestille noen stoffprøver (gratis), kjekt – for ikke så lett å se på skjermen. Spesielt ikke når det står mellom noen nyanser. Frk. M må ha rullgardiner som stenger lyset ute til våren så tror jeg bestiller flere stoffprøver når jeg først er igang :) Elsker ting som kan lages på mål rett og slett!

I samarbeid med Dekoria

Dette innlegget ble publisert i Interiør og merket med Dekoria, Sengeteppe, Soverom. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar