Throwback Monday

Å hei og hå! For en inspirerende lørdag jeg var med på. Førjulskos arrangert av søte Fabelaktig var endelig her, det føles som en evighet siden jeg meldte meg på men svjus så var det over. Fredagskveld begynte jeg å tenke meg litt om, pose med gave til fattighuset, stor veske med plass til alt mulig, en gigastorkake. Alt dette skal med på toget! Gisp. Så da snuste jeg meg frem til at søte Vibeke fra Et levende Hjem så da tok jeg kontakt og fikk positivt svar, jeg fikk skyss. Rett og slett topp, ikke bare lettet det reiseruten men hun var jo bare super trivelig! Etter å ha hilset på flere fine bloggerinaer gikk vi til Zanz. Flere julegaver ble handlet inn, Ferrero Rocher og bobler ble også servert, 3 favoritter på engang ;)

November 2013 035

November 2013 033

November 2013 040

November 2013 039
Elsker de små hvite blomstene, tror det får bli en tur til blomsterhandleren snart

November 2013 038
Fine bloggerinaer LivingFourSeasons og RomForAlt
November 2013 044
Bubler fra Rosemout

November 2013 051
Pyntet vinterbord med herlige duftlys fra LoveIsGreen

November 2013 049
I Vinduskarmen på juleverksted Vi dekorerte Cupcakes, lagde vaniljeekstrakt og sukkerbiter.

November 2013 066
Og bildet fra det jeg på det tidspunktet tenkte at var kveldens høydepunkt bilde med fine Manuela fra Passion4Baking. Men etter kakepausen kom hun bort og skrøt av kaken min, jeg rødmet som en Beliber i møte med Justin. Mein gut, vil nesten si at det var årets høydepunkt, rødmerødme!

Men hele kvelden var så fin, kjempefine bloggerinaer og fantastisk dyktige foredragsholdere fra Festfabrikken , Passion4Baking, LoveIsGreen, LilleHimmel/RuthogRudolf, SecretsByB og Woods. Og for noen goodiebags, jeg lover det kommer nok noen innlegg fremover :) På insta har jeg allerde begynt å gå amok ;)

Dette innlegget ble publisert i Interiør, Reise og merket med Bloggtreff, Frk.Fabelaktig, Lillestrøm, Passion4Baking, Zanz. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar