Jul, Jul Strålande Jul

Hei verden! Jeg slenger meg med i NIB sin utfordring denne gangen, for jeg har nemlig begynt å pakke ut julepynten. Sakte, sakte oppdager jeg ting jeg hadde glemt og ting jeg har gledet meg til å ta frem. Jeg er utstyrt med en av og til velsignet dårlig hukommelse ;)
Det eneste settet med julegardiner har blitt hengt opp, lys blir tent så fort jeg har anledning og nå skinner jammen sola også – deilig! Sleng på Josh Groban og lukten av kongerøkelse så har du feelingen her akkurat nå (de høye sukkene og den febrilske blaingen i pensumlitteratur kan få hvile seg en fem minutter… )
Desember 2013 057

Desember 2013 027

Desember 2013 030

Desember 2013 043

Desember 2013 050

Dette innlegget ble publisert i NIB Utfordring og merket med Juleutfordring, NIB, Pause, Pynt. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Jul, Jul Strålande Jul

  1. fabelaktig sier:

    Veldig koselig bidrag :)

    Fin adventid ♥

  2. Ninasskatter sier:

    Så koselig bidrag, lykke. Til::)

Legg inn en kommentar