Blanke ark?

Tja, her flytter jula sakte men sikkert ut mellom 13 dag og 20 dag jul. Så helt ferdige med jula er vi ikke. Uansett slenger jeg meg på NIB sin utfordring for januar som de har i samarbeid med NKI. Our kitchen darling is my favourite room. Period!
Velkommen inn!

Januar 2013 076
Tørkerull holder har et stk fin lillebror laget, brødboksen var på låven til naboen

Januar 2013 087

Januar 2013 094

Januar 2013 103

Januar 2013 115

Januar 2013 121

Januar 2013 126
Skal ha ramme på dette ByLassen printet som jeg fikk på VerketInteriør, Kloke ord fra Fabelaktig synes jeg matches bra av råsa!

På benken er opptar alltid frukt og grønnsaker plassen. Alle duppedingser som står fremme blir brukt flere ganger i uken, det meste daglig. Så fremt jeg befinner meg på kjøkkenet tenner jeg alltid lys, det er her jeg leser, planlegger eller bare ser ut mens jeg tar en kopp te eller kaffe. Tegning, pusling og maling er det Frk.M styrer med. Men i hovedsak er maten i fokus. Og det er iallefall blanke ark på middagsfronten. Det å bla i kokebøker er min absolutte favorittpauseaktivitet. Og jeg tror jammen at jeg skal begynne opp igjen på middagsbloggfronten igjen – Hva synes du?
Nytt år nye muligheter, Forsinket Godt nytt år!

Dette innlegget ble publisert i Interiør, NIB Utfordring og merket med Ask, Eik, Kjøkken, Lysekrone, NIB, Smeg, Vindu. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Blanke ark?

 1. fabelaktig sier:

  Hei søte!
  Godt nyttår :)
  Såå koselig dere har det på kjøkkent! Også så stas at du likte printet mitt så mye at du har hengt det opp! LIKER LIKER!

  Ønsker deg en fin helg.
  klem

 2. Ranveig Kjelsnes sier:

  Fine kjøkkenet ditt! Og super god mat blir alltid servert også!
  (Jeg har slutta å få mail når du blogger. Tenkte først at kanskje du ikke har blogga lenger. Skal prøve å få fiksa det!)

  • frumeyer sier:

   Ehm – har bytta plattform så tror du må legge in mailen din på nytt. Glemt å ‘reklamere’ for bytte

Legg inn en kommentar