Hei Mars!

God mars, og takk for sist. Det var visst i Januar! Ser på statistikken at bloggen ikke har ligget brakk tross ingen nye innlegg, det er trivelig :) Men nå kommer våren (sier hun mens hun ser ut på slapset som laver ned på den mørebrune bakken, herrrlig) Da er det pågangsmot og arbeidslyst som kommer, ikke sant?
Her om dagen fikk jeg en liten pickmeup pakke i posten;

Februar 2013 112

Må jo si at energien og den estetiske sansen til denne Frøkna, det kunne jeg godt tenkt meg å ibesitte. Søte, gjennomførte Frk.Fabelaktig - Tusen takk! En liten tutorial på hvordan du ordner alle dine fantastiske trykksaker, jatakk ;)
Februar 2013 110
Februar 2013 111
Fortsatt god fastelavn! Jeg er småkvalm på alt for store boller med mengder av rabarbrasylte og krem. Skal du faste frem til påske? Synes noen av ideene til Den Norske Kirke var gode; blant annet legge av litt penger og gi til Kirkens Nødhjelp – de driver fasteaksjon hvor de blant annet hjelper trengende i Syria, les mer her.

Det å fokusere på å gjøre noe for andre kontra rigide mat regler, den ideen likte jeg :)

Dette innlegget ble publisert i Tips og merket med Faste, Frk.Fabelaktig, gave, Hurra, Trykksak. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Hei Mars!

 1. Hei søta!
  Så gøy at pakken kom fram :) Herlig at du liker trykksakene mine. En DIY på denne kommer helt sikkert skal du se :)

  Herlig søndag ønskes deg!
  klem

 2. Takk for koselig hilsen hos meg :)
  Du er så søt!
  klem

Legg inn en kommentar