Sjokoladedrikk

Nytt og bedre liv, ellerno. Jeg blir så uendelig gnafsen til tider – og vel, det frister vel alltid med noe som ikke er like bra for kroppen. Så mens jeg satt og bladde i noen kokebøker (sjokk at jeg ble gnafsen akkurat da..) så fant jeg en oppskrift på en raw sjokoladedrikk, tenkte mmmm. Hadde ikke halvparten av ingrediensene, så mikset min egen variant som i alle fall jeg synes ble smaskens, enkel å lage og bare naturlige ingredienser.
Sjokodrikk

I en blender slenger du i:
1,5 ss Raw kakaopulver
1/4 frossent eple
1 liten banan
1 klype ekte vaniljepulver
3 dadler (uten sten)
halv håndfull cashewnøtter (usaltede og rå)
vann – jeg tok rett under kanten av ingrediensene og synes at det ble en passe mengde, men ta mindre/mer alt etter hvor tjukk du vil ha den.
Sjokodrikk 1
SauvignonBlanc glass fra Riedel, sugerør fra Festfabrikken

Tips om frossen frukt: Jeg kutter opp frukt til spising, niste, snacks osv. Det vi ikke spiser med en gang, putter jeg i en pose og slenger i fryseren. Det er alltid akkurat for mye her i alle fall, og liker å bruke frossen frukt i stedet for isbiter i smoothie.

Dette innlegget ble publisert i Oppskrifter og merket med drikk, Oppskrift, Raw, Sjokolade, Sjokoladedrikk. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar