Some_greet

Hei høsten! Og ikke minst hei sosialemediertreff!
Nå er det bare 20 (!) dager igjen til et av høstens desiderte høydepunkt. Frk.Fabelaktig har i samarbeid med Festfabrikken laget det opplegget! Bare sjekk #Some_greet på insta og samlesiden på Fabelaktig sin blogg. Det var et begrenset antall plasser, dagen før treffet ble lansert kom jeg ned fra tre uker uten nett på fjellet. Jammen i grevens tid vil jeg si, for det opplegget de har laget – wow!
Bildene som følger er fra Fabelaktig, de er laget som inspobilder før treffet, og jeg merker at lysten til å bli mer aktiv nettbruker jammen er tilstedet. (akkurat nå hemmes den en smule av et kontor som er inntatt av sofadeler, og en heller sliten 3gs)
I tillegg til et program for dagen som er midt i blinken – mer kommer, så har jammen Fabelaktig virkelig et kontaktnett uten like, for en sponsorfest. Tre av de kommer under:
Noe til huset fra Ib Laursen
Ib

Krans til Frk.M fra Barnlykke – tror det må bestilles tyll derfra <3
Barnelykke

Noe til Fru.M fra Barfota
Barfota

Dette innlegget ble publisert i Bloggtreff, Some_greet og merket med Barfota, Barnelykke, Bloggtreff, Fabelaktig, Festfabrikken, Ib Laursen, Some_greet. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar