Wedding Season

Har tydeligvis kommet i den alderen hvor bryllupene gjennomføres. Jeg var tydeligvis en earlybird.. Hadde besøk av to gifteklare frøkner igår (gjett hva vi snakket om <3)og har vært i ett, tenkte å dele noen bilder fra det som satte bryllupsesongen i gang. Vi var i Daba og Samuel sitt bryllup i Nord Spania, vielsen var i en liten kirke ute på en slags klippe, oversiktsbilde her Vielsen startet ikke før nesten 18.30 – så litt annet tidspunkt enn det vi har vært borti tidligere.
Kirken

August 2014 073
Risregn
August 2014 098

Herr.M og Fru.M
August 2014 141

Detaljer fra pynt i lokalet, jeg snakket meg bort -Overrasket? Så lokalet innvendig og utvendig, vel vi får minnes. Festen var i et gammelt herskapshus i stein hvor det var bygget et nytt bygg i glass og finer som festen ble holdt i. Ute der kanapeene ble servert var det som å gå tilbake i tid, så kom en inn i et perfekt tilrettelagt lokale for festligheter.
August 2014 181

August 2014 185

Herreminnhatt og litt til, først var det en fantastisk fingermatseanse ute, med forskjellige lokale småretter, sjømat (bla maki ruller og knivskjell) Spekemat ++
Så fulgte denne menyen. Når rettene ble servert spilte bandet opp, gjestene tok tøyserviettene over hodet og viftet – livat med andre ord. Maten besto i hovedsak av lokale råvarer og dermed sjømat. Mums
Bryllupsmat

Meny og noen av gavene vi fikk, fikk også roser men litt vanskelig å ta med seg hjem. Alt var med initialer og brudeparet gikk rundt å ga, sigaren var en gave fra brudens far til alle gutta. Rose fra brudgommen til jentene. Toppingen av kaka ble gitt til brudens søster og det var to sermonier av strømpebånd + en av blomster. Og en del andre ting vi egentlig ikke helt fikk med oss, men det var latter, snørr og tårer involvert.
August 2014 043

Sjokoladekiste og parfyme med trekk
August 2014 053

Tenker å dele litt fra Portugal/Spaniaturen vår i et senere innlegg. Bryllupet var jo grunnen til at vi satte oss på flyet – men vi fikk jammen med oss mye på kort tid!

Dette innlegget ble publisert i Reise og merket med Blomster, Bryllup, Kirke, Mat, Spania. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar