Kalender 2015

Vi har en strålende ordning, jeg og Ranveig, med barn i samme alder bytter vi rett og slett 6 kalendergaver med hverandre. Da blir det litt spenning for mor også ;)

Når jeg trenger en pause fra skriving og arbeid har jeg rett og slett begynt å pakke inn, årets tema blir Frost inspirert utenpå: glitterblått og lyserosa – kan jenter 2- 4 år stå imot?Julekalender 1 Julekalender 6Julekalender 13 Julekalender 12

Papir og bånd er fra Søstrene Grene. Pakkene til jul blir ganske like, men med farger som er litt mer voksne. Vet det er som å banne i kirka, men det er jammen meg litt deilig med 30 minutter julemusikk, julete og innpakning, selv i oktober!

Dette innlegget ble publisert i DIY og merket med frost, Jul, Julekalender, pakker, søstrene grene. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar